Když si s protézkou hledám ideální protějšek

Seznamování není lehká věc. Samo o sobě je hledání ideálního partnera velice komplikované. A co teprve potom, když nosíte oční protézu. Mnoho z nás se může s protézou při seznamování cítit handicapovaně. Možná se ptáte: Pozná to na mě? Jak zareaguje nový protějšek, když se dozví, že mám umělé oko? Kdy mu/ji to mám říct? A tak se možná před schůzkou ale i při ní necítíte ve své kůži a otázky se vyrojují jak houby po dešti. A nebo jste otrlejší a naopak si říkáte, že to k Vám prostě patří a že s tím protějšek holt musí smířit. Nebo to neřešíte vůbec, což je nejideálnější přístup. Jak jste na tom Vy? Brání Vám protéza v seznamování či komunikaci s jinými lidmi? Jak se s tím srovnal Váš partner/partnerka a Vaše okolí? 

Diskusní téma: Protézky a hledání partnera či partnerky - podělte se o své zkušenosti?

Loan offer

Datum: 22.11.2023 | Vložil: loan Offer

Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti Mr. Damian Sumiti

LOAN SERVICE OFFER APPLY NOW

Datum: 22.11.2023 | Vložil: loan Offer

I am a private money lender that give out fast cash interest rate of 2% no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location (WhatsApp) number +918131851434 sumitihomelend@gmail.com Web https://sumitilendinghome.in
Mr. Damian Sumiti
Regards,

PEVNÁ, SPOLEHLIVÁ, RYCHLÁ A VELMI JEDNODUCHÁ PŮJČKA

Datum: 21.11.2023 | Vložil: Pawel

Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

Datum: 21.11.2023 | Vložil: Pawel

Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

Půjčka pro každého v ČR

Datum: 21.11.2023 | Vložil: JIRIKOVA VERONIKA

Jedinečná nabídka bezkonkurenčního úvěru v ČR. 50 000, - Kč do 25 000 000, - Kč. Řešíme - poukázky, úvěry, konsolidace, odpuštění dluhů, exekuce - finance pro podnikání, bydlení, rekonstrukce, platby pohledávek. Stojíte za rychlé a snadné řešení finanční situace od soukromé osoby s okamžitým vykonáním do 7 pracovních hodin v kanceláři. Zaručujeme důvěrnost, solidní vyjednávání, 100% řešení s jasnými podmínkami pro klienty starší 18 let: zaměstnanci, důchodci, studenti, matky na MD, dpp, nechte nám své starosti vyřešíme vám na adrese: Veronikajirikova10@gmail.com
whatsapp.....+420704207735

Půjčka pro každého v ČR

Datum: 21.11.2023 | Vložil: JIRIKOVA VERONIKA

Jedinečná nabídka bezkonkurenčního úvěru v ČR. 50 000, - Kč do 25 000 000, - Kč. Řešíme - poukázky, úvěry, konsolidace, odpuštění dluhů, exekuce - finance pro podnikání, bydlení, rekonstrukce, platby pohledávek. Stojíte za rychlé a snadné řešení finanční situace od soukromé osoby s okamžitým vykonáním do 7 pracovních hodin v kanceláři. Zaručujeme důvěrnost, solidní vyjednávání, 100% řešení s jasnými podmínkami pro klienty starší 18 let: zaměstnanci, důchodci, studenti, matky na MD, dpp, nechte nám své starosti vyřešíme vám na adrese: Veronikajirikova10@gmail.com

Datum: 20.11.2023 | Vložil: Pawel

Omega Credit

Datum: 20.11.2023 | Vložil: Luc Novakova

MÁTE ZÁJEM O NEBANKOVNÍ PŮJČKU

Ahoj všichni,

Rychlá a spolehlivá půjčka

Potřebujete spolehlivou a rychlou půjčku z následujícího důvodu?

Osobní půjčka?
Investiční úvěr,
úvěr na rekonstrukci domu,
hypotéka,
charitativní půjčka,
půjčka na konsolidaci dluhu,
komerční úvěr,
studijní půjčka, půjčka
automobil
, úvěr na nemovitost.

Nabízíme úvěry v rozmezí od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2 % po celou dobu úvěru.

Pro rychlou odpověď odpovězte přímo na mou e-mailovou adresu (e-mail: omegac037@gmail.com) nebo uveďte svou e-mailovou adresu, abych vám mohl poslat odpověď.

Kontaktujte nás ještě dnes s jakýmikoli finančními otázkami a dejte nám vědět, kolik peněz potřebujete.

Děkuji a hezký den.

Potřebujete naléhavé peníze

Datum: 20.11.2023 | Vložil: PUMP IVAN

Hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Vyžádejte si nezávazné posouzení a získejte skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:ivanpompa60@gmail.com

Potřebujete naléhavé peníze

Datum: 20.11.2023 | Vložil: PUMP IVAN

Mám kapitál, který může nabídnout speciální krátkodobé a dlouhodobé půjčky ve výši 50 000 až 500 000 Kč každému, kdo chce, aby tato půjčka byla seriózní. 3% úrok ročně v závislosti na půjčené částce, protože nechceme porušovat zákon. V závislosti na výši úvěru můžete splácet až 3 až 25 let. Kontaktujte mě prosím na této adrese.

E-mailem:ivanpompa60@gmail.com

RYCHLÁ A VÝHODNÁ NABÍDKA PŮJČKY HNED

Datum: 19.11.2023 | Vložil: Leoš Vokal

Dobrý den, jmenuji se Bejr Tomáš, na tohoto poctivého poskytovatele půjček jsem narazil po tolika letech jednání s různými podvodníky, poté, co jsem mu poskytl všechny potřebné údaje, dnes jsem konečně dostal půjčku. kontaktujte tohoto čestného věřitele na adrese: leosvokal256@gmail.com

Půjčka pro každého v ČR

Datum: 18.11.2023 | Vložil: JIRIKOVA VERONIKA

Kredit 30 000 5 000 000 Kč: Veronikajirikova10@gmail.com

Potřebujete finanční prostředky pro svůj dům, své podnikání, nákup automobilu, kola, zahájení vlastního podnikání, své osobní potřeby, své pochybnosti. Nabízím osobní půjčky 30 000 - 8 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 2%, bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku a datum splatnosti. Pro více informací nás kontaktujte na: Veronikajirikova10@gmail.com

Půjčka pro každého v ČR

Kredit 30 000 5 000 000 Kč: Veronikajirikova10@gmail.com

Potřebujete finanční prostředky pro svůj dům, své podnikání, nákup automobilu, kola, zahájení vlastního podnikání, své osobní potřeby, své pochybnosti. Nabízím osobní půjčky 30 000 - 8 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 2%, bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku a datum splatnosti. Pro více informací nás kontaktujte na: Veronikajirikova10@gmail.com

Půjčka pro každého v ČR

Finanční řešení: (Veronikajirikova10@gmail.com). Využijte úvěr do 20 000 000 Kč na dobu splácení 2 až 30 let s roční úrokovou sazbou 3 %. Předmět půjčky musí být jasný a přesný a půjčka je poskytována seriózním a poctivým lidem. V případě zájmu nás kontaktujte na naší emailové adrese: Veronikajirikova10@gmail.com

Půjčka pro každého v ČR

Finanční řešení: (Veronikajirikova10@gmail.com). Využijte úvěr do 20 000 000 Kč na dobu splácení 2 až 30 let s roční úrokovou sazbou 3 %. Předmět půjčky musí být jasný a přesný a půjčka je poskytována seriózním a poctivým lidem. V případě zájmu nás kontaktujte na naší emailové adrese: Veronikajirikova10@gmail.com

Půjčka pro každého v ČR

Datum: 17.11.2023 | Vložil: JIRIKOVA VERONIKA

LEGÁLNÍ A RYCHLÁ NABÍDKA PŮJČKY.
Nabízím vám půjčku 50 000 CZK na 25 000 000 CZK všem lidem, kteří ji mohou uhradit úrokovou sazbou 3℅ za jakoukoli požadovanou částku.,.....(Veronikajirikova10@gmail.com)
Dělám to v terénu
- Finanční program.
- půjčka půjčky.
- investiční půjčka.
- půjčka na auto.
- konsolidační dluh - výkup úvěru.
- osobní půjčka.
Neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně:
E-MAIL: Veronikajirikova10@gmail.com

Půjčka pro každého v ČR

LEGÁLNÍ A RYCHLÁ NABÍDKA PŮJČKY.
Nabízím vám půjčku 50 000 CZK na 25 000 000 CZK všem lidem, kteří ji mohou uhradit úrokovou sazbou 3℅ za jakoukoli požadovanou částku.,.....(Veronikajirikova10@gmail.com)
Dělám to v terénu
- Finanční program.
- půjčka půjčky.
- investiční půjčka.
- půjčka na auto.
- osobní půjčka.

Půjčka pro každého v ČR

LEGÁLNÍ A RYCHLÁ NABÍDKA PŮJČKY...
Dělám to v terénu
- Finanční program.
- půjčka půjčky.
- investiční půjčka.
- půjčka na auto.
- osobní půjčka.

<< 70 | 71 | 72 | 73 | 74 >>

Přidat nový příspěvek